KAN DONDURAN OLAY! Son dakika: Tam 2 gün sürdü! Otelde dehşet!

[ad_1]

Tam 2 gün sürdü! Rus sevgilisine dehşeti yaşattı!

Rusya’da yaşayan 47 yaşındaki Otteva Elvira, biryıl önce sosyal medyadan fotoğraflarını beğenen 40 yaşındaki Alp Mutlu’yla arkadaş oldu. Otomotiv sektöründe çalışan Alp Mutlu, kadını İstanbul’a davet etti. Rusya-Türkiye arasındaki geliş gidişler birkaç kez sürdü. Otteva Elvira, 13 Mart’ta sevgilisini görmek için bir kez daha İstanbul’a geldi.

EZİYET SUÇLAMASIYLA TUTUKLANDI

DHA’da yer alan habere göre ikili Ataşehir’deki bir otele yerleşti. İlk günün sonunda Otteva Elvira’nın iddiasına göre eski kocasını ve 25 yaşındaki oğlunu kıskanan Alp Mutlu, iki gün boyunca saatlerce kadına işkence etti. Tanınmayacak hale gelen kadın, Alp Mutlu markete gitmek için odadan çıkınca resepsiyondakilere sığındı. Polis tarafından gözaltına alınan Alp Mutlu, sevk edildiği adliyede ‘eziyet’ suçlamasıyla tutuklandı.

“KANLARI TEMİZLE HEMEN GELİYORUM”

Otteva Elvira verdiği ifadesinde, “İlk gün beni 5 saat boyunca tokatladı. Yüzümden akan kanlar eline bulaşınca yalıyor, ‘Tadı ne güzel’ diyordu. Hiçbir şey yapamadım. Ertesi gün de 6 saat boyunca dövmeye devam etti. Eline geçen her şeyi bana fırlatıyordu. Kafama tekme attı, saçlarımı yoldu. 15 Mart’ta markete gitmek için odadan çıktı. Bana ‘Kanları temizle, hemen geliyorum’ dedi. Resepsiyona gidip yardım istedim. Beni bir odaya kapatıp polis çağırdılar. Sonra Alp beni yine buldu. Dövmeye devam ederken polisler gelip kurtardılar” dedi.

DAHA ÖNCE DE ŞİDDETE MARUZ KALMIŞ

Avukat Onur Eyüboğlu, “Müvekkilim Otteva Elvira, 13 Martta Türkiye’ye geldi. 1 yıldır uzaktan ilişkisi vardı. Daha önce de 3 defa geldi. Bu dördünce gelişiydi. 2 kez darp edilmiş ancak kalıcı bir iz olmadığından bunu ailesinden saklamış. Bu seferse 2 gün boyunca şiddet ve işkenceye maruz kalmış otelde. Şüpheli odadan çıktığında Otteva hanım resepsiyondan yardım istiyor. Bu sırada şüpheli odaya tekrar girip müvekkilimi dövmeye başlıyor. Bunun üzerine otel görevlileri 112 ve polisi arıyorlar. Beyin kanaması şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. İşkence hatta eziyete varan boyutta bir saldırı gerçekleştirilmiş” dedi.

“CEZASINI ÇEKMESİNİ İSTİYORUM”

Tedavisinin ardından Rusya’ya dönen Otteva Elvira ise şunları söyledi: “Şu an Moskova’da, Şeremetyevo Havaalanı’ndayım. Bu zorluğu aşabildiğim için çok mutluyum. Türkiye devletine, büyükelçiliğe ve İstanbul Konsolosluğu’na minnettarım. Hayatımdaki bu zorlu dönemi atlatmama yardım ettikleri için doktorlara, hemşirelere teşekkür ediyorum. Yaşamla ölüm arasındaydım. Bugün her şey nispeten daha iyi. Zor duruma düşen tek kadın olmadığımı düşünüyorum. O insanın yaptıklarının hesabını vermesini istiyorum. İki gün boyunca bana yaşattığı hakaretlerin ve işkencelerin” dedi.

“ÇOK PİŞMANIM” DEDİ

Tutuklanarak cezaevine gönderilen Alp Mutlu ise Aile İçi Şiddet Soruşturma Bürosu’nda verdiği ifadede, “Beni aramızdaki ilişkiyi eşime söylemekle tehdit ediyordu. O gün eşimi aramak istedi. Telefonu vermeyince koluma vurdu. Ben de kendisine vurdum. Kendisini otelde zorla tutmadım. Çok pişmanım” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir