CANLI | Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan açıklamalar

[ad_1]

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuşuyor.

Erdoğan’ın açıklamalarının satırbaşları şöyle:

“Türkiye için güven ve istikrar diyerek inandığımız yolda hangi istikamette yürüyeceğimizin taahhütünü verdik. Yeniden yola revan olduk.

Az önce Konya’da bizim Türk Yıldızları olarak tanıdığımız uçaklarımızdan bir tanesi eğitim uçuşu esnasında maalesef düşüyor. Pilot yüzbaşımız da şehit oluyor. Allah’tan rahmet diliyoruz.

Dünya koronavirüs ile açığa çıkan zulüm, haksızlık batağında ilerleyemeyeceği anlaşılıyor. Medeniyet nöbetini devralmak için daha çok çalışacağımızın sözünü milletimizle paylaştık.

Önümüzde yepyeni bir dönemin açıldığına inanıyoruz. Coğrafyamızdaki bin yıllık varlığımız boyunca gerçekleştirdiğimiz medeniyet şahlaşının eşiğindeyiz. Türk milleti bu noktaya gelmek için tek parti zulmü, darbe, terörle engellenmeye çalıştı.

Demokrasimimizi güçlendirerek, insan gücümüzü genişleterek, vizyonumuzu genişleterek engelleri aşarak bugünlere geldik. Kendimizi küresel bir değişimin merkezine yerleştirmeyi başardık.

Madalyonun diğer yüzünü de görmezden gelmiyoruz. Sıkıntılarımız elbette var. Bu süreçte yanlış insanlarla, yanlılş işlerle de karşılaştığımız oluyor. Bunları tespi eder etmez üstünü örtmüyor gereğini yerine getiriyoruz.

Meclis çalışmalarından hükümet icraatlarına ve belediye faaliyetlerine kadar tespit ettiğimiz aksaklık ve hataları telafi yoluna gidiyoruz.

Milletle inatlaşılmayacağını, hizmetkar olunacağını merkeze yerleştirmiş bir parti olarak başka türlü hareket edemeyiz.

Uluslararası alanda Türkiye’nin geldiği konumu kabullenemeyenler var. Terör koridoru oluşturmaktan vazgeçmeyenler var. Ülkemize düşmanlık olan zalim rejimleri ayakta tutmakta ısrtar edenler var. İçierde muhterisler var. Proje partiler, genel başkanlar, kampanyalar üzerinden bizi yıpratarak Türkiye’ye diz çöktürmek isteyenler var. Darbe ve vesayet heveslerini ortaya dökenler var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir