
İmamoğlu'nun Akrabaları Delil Karatma İddiası: Gürpınar'da Evrak Yakma Skandalı
CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik "temiz eller" operasyonu kapsamında yaşanan gelişmeler, yeni bir skandala kapı araladı. Operasyon sonrası İBB'deki bazı bürokratların delil karattığı iddiaları gündeme gelirken, bu kez de Ekrem İmamoğlu'nun akrabalarının benzer bir eylemde bulunduğu öne sürüldü.
Gürpınar'da Evrak Yakma İddiası
Rumeli Hisarı'ndan gelen bir ekip tarafından Gürpınar'da gerçekleştirilen operasyonda, İmamoğlu'nun akrabalarının evrak yaktığı iddia edildi. Olayla ilgili olarak Mevlüt İmamoğlu'nun da adının geçtiği belirtilirken, sürecin detayları merak konusu oldu. İddialara göre, yakılan evrakların operasyonla ilgili delil niteliği taşıdığı öne sürüldü.
Operasyonun Ardından Gelişmeler
CHP'li İBB'ye yönelik operasyon, siyasi gündemi sarsmaya devam ediyor. Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasının ardından, belediye bürokratlarının delil karatma girişimlerine odaklanıldı. Bu süreçte, İmamoğlu'nun yakın çevresinin de benzer eylemlerde bulunduğu iddiaları, skandalı daha da büyüttü.
- Delil karatma iddiaları operasyonun kapsamını genişletti.
- Gürpınar'da yakılan evrakların içeriği merak ediliyor.
- Mevlüt İmamoğlu'nun rolü sorgulanıyor.
Son gelişmeler, İBB'deki yolsuzluk iddialarının boyutunu gözler önüne sererken, siyasi çevrelerden konuya ilişkin açıklamalar bekleniyor. Operasyonun sonuçları ve delil karatma iddialarının hukuki süreçte nasıl ele alınacağı ise merakla takip ediliyor.