İngiltere, Dünya Kupası Elemeleri'nde Galibiyetle Başladı
İngiltere, Dünya Kupası Elemeleri'nde Arnavutluk'u 2-0 mağlup ederek grubuna galibiyetle başladı. Maçın ilk yarısında genç yıldız Lewis-Skelly, 20. dakikada attığı golle İngiltere'yi öne geçirdi. Bu gol, Lewis-Skelly'nin İngiltere A Milli Takımı formasıyla ilk maçında attığı ilk gol olurken, aynı zamanda 18 yıl 176 günlük futbolcu, Marcus Rashford'a ait olan en genç gol rekorunu kırarak tarihe geçti.
Harry Kane'den Skoru Belirleyen Gol
İkinci yarıda İngiltere, etkili oyununu sürdürdü. 77. dakikada Harry Kane, attığı golle takımının skoru 2-0'a taşıdı ve maçın kaderini belirledi. Kalan dakikalarda her iki takım da gol atamazken, İngiltere sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla İngiltere, Dünya Kupası Elemeleri'ndeki grup maçlarına galibiyetle başlamış oldu.
Maçın Öne Çıkan Detayları
- Lewis-Skelly, İngiltere A Milli Takımı formasıyla ilk maçında gol atan en genç oyuncu unvanını kazandı.
- Harry Kane, 77. dakikada attığı golle maçın kaderini belirledi.
- İngiltere, Dünya Kupası Elemeleri'nde grubuna galibiyetle başladı.
İngiltere'nin bu galibiyeti, Dünya Kupası Elemeleri'ndeki yolculuğu için umut verici bir başlangıç oldu. Takım, önümüzdeki maçlarda da aynı performansı sergilemeyi hedefliyor.