Burak Elmas’tan Mustafa Cengiz yönetimine Fatih Terim çağrısı

[ad_1]

Galatasaray Başkan Adaylarından Burak Elmas, sarı-kırmızılı kulübün mevcut başkanı Mustafa Cengiz’in sözleşmesi 31 Mayıs 2021’de bitecek olan Fatih Terim’le yola devam etmeyeceğini açıklaması üzerine çağrıda bulundu. Elmas, yeni yönetim seçilene kadar sezon planlanmasının Fatih Terim önderliğinde yapılması gerektiğini yineledi.

Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Burak Elmas’ın sözleri şöyle:

“Az önce Sayın Mustafa Cengiz, 1 Haziran 2021 itibarıyla Sayın Fatih Terim ile çalışmayacağını ancak yeni yönetim seçilene kadar kendisinin ve yönetim kurulunun göreve devam edeceğini açıkladı. 1 Haziran’dan itibaren, yeni yönetim seçilene kadar kulüp ve bağlı ortaklarında geçici göreve yasal olarak devam edecek olan başkan ve yönetim kurulunun yeni bir teknik direktör ile anlaşması halinde, kim olursa olsun seçildiğimiz takdirde ilk iş olarak yapılan mukaveleyi iptal edeceğimizi beyan ederim.

Daha önce yazılı olarak iletmiş olduğumuz tavsiyeyi yineliyorum. Yeni yönetim seçilene kadar sezon planlaması çalışmaları, mevcut hocamız ve divan kurulu üyemiz Sayın Fatih Terim önderliğinde yapılmalıdır”

MUSTAFA CENGİZ NE DEMİŞTİ?

“Benim görev sürem doluyor yasal olarak. Medeni Kanunun Derneklere ilişkin hükümde, böyle zorunlu durumlarda 1 kişi bile kalsa yönetim devam ediyor. Kayyum atanmıyor, bu bizi rahatlattı. Ben ayın 1’i itibarıyla Fatih Hocayla devam etmeyi düşünmüyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir